Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΑ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΑ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ



Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» με τον τίτλο: “Ο ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΣ”  το νέο μυθιστόρημα της πεζογράφου και ζωγράφου, Γενικής Γραμματέως της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος Μαρίας Καρέλα.
Είναι  το  έβδομο κατά σειρά μυθιστόρημα της γνωστής πεζογράφου και το ενδέκατο συνολικά, κατά σειρά  πεζογραφικό της έργο, με τον συνυπολογισμό των τεσσάρων ακόμη συλλογών  που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα με διηγήματα.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα ατμοσφαιρικό, μυστηριώδες, ανεξιχνίαστο, με ήρωες- τανταλίδες που πασχίζουν να ξεφύγουν από τους προδιαγεγραμμένους για αυτούς ιστούς της ειμαρμένης.
Από την αχλή του ξεπηδούν ο έρωτας ,η ομορφιά, αλλά και το πάθος για εκδίκηση, με την ίδια ακατασίγαστη ένταση. Μια ένταση που πνίγει, θολώνει τη λογική, αλλοτριώνει. Μια κάθαρση ..θρίλερ!  που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε απρόσμενα πρανή και πολιτικές λογικές της δεκαετίας του εβδομήντα και μετά.
Είναι ένα μυθιστόρημα που… ρουφιέται ως την τελευταία του σελίδα.
Το μυθιστόρημα να παρουσιαστεί  την προσεχή Τετάρτη 9η Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ».
Την εκδήλωση  παρουσίασης του βιβλίου διοργανώνουν  η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών «ΔΑΝΙΗΛΙΣ»   με την στήριξη του βιβλιοπωλείου «ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»  .
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής  του Πανεπιστημίου Πατρών και συγγραφέας Γιάννης Χαριτάντης, ενώ αποσπάσματα του έργου θα διαβάσει η Δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτής Νατάσα Ράγιου,
Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεωνίδας Μαργαρίτης και θα απευθύνει χαιρετισμό  η πρόεδρος του Σ.Ο.Π. Ελένη Γκέκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου