Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Η Εταιρεία Λογοτεχνών Ν. Δ. Ελλάδος στα πλαίσια του προγραμματισμού δράσης της ,προκηρύσσει  διαγωνισμούς  Ποίησης ,Διηγήματος και  τίτλου ρεπορτάζ εφημερίδος.
Ι. Ο διαγωνισμός  ποίησης αφορά    μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και  Λυκείων  της περιφέρειας   Ν. Δ. Ελλάδος που μπορούν να λάβουν μέρος με  τρία συνολικά ποιήματα δακτυλογραφημένα  που δεν θα  ξεπερνούν τις δύο σελίδες το καθένα. Το θέμα  θα είναι ελεύθερο.
 Προθεσμία υποβολής των ποιημάτων ορίζεται   η  28η  Φεβρουαρίου 2015.
2.Διαγωνισμός Διηγήματος αφορά νέους μέχρι 35 ετών με ελεύθερο θέμα ,μέχρι 2.500 λέξεις.
Προθεσμία υποβολής  θα είναι από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι 30 Οκτωβρίου 2014.
3.Διαγωνισμός καλύτερου  ευρηματικού  και πρωτότυπου  τίτλου ρεπορτάζ εφημερίδος μεταξύ δημοσιογράφων της περιφέρειας Ν.Δ. Ελλάδος.
Τα φύλλα των εφημερίδων με τα σχετικά προς κρίση ρεπορτάζ, θα στέλλονται είτε  απ’ ευθείας από τους εκδότες  είτε από τους δημοσιογράφους με αναφορά του εντύπου και του χρόνου  που δημοσιεύθηκε. Χρόνος υποβολής ορίζεται μέχρι  τέλος του μηνός Δεκεμβρίου.

      Οι συμμετοχές  θα σταλούν  στη διεύθυνση :
  Eταιρεία Λογοτεχνών Ν. Δ. Ελλάδος
  Κανάρη αριθ.46   26222 ΠΑΤΡΑ  
με την ένδειξη:
Για το διαγωνισμό Ποίησης -Διηγήματος-Τίτλου ρεπορτάζ.

                           Η αξιολόγηση  θα γίνει από επιτροπές .
 Η απονομή  των βραβείων του διαγωνισμού Ποίησης  θα γίνει    κατά τον  εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Πατρών.
         Η Απονομή των βραβείων Διηγήματος  και καλύτερου τίτλου ρεπορτάζ θα γίνει την ημέρα που θα καθορίσει το Δ.Σ. της Εταιρείας Λογοτεχνών
        
          Οι συμμετοχές    θα σταλούν      με   ψευδώνυμο , ενώ το  πραγματικό ονοματεπώνυμο  του  διαγωνιζομένου     διεύθυνσή   και το τηλέφωνό του   θα  τοποθετηθούν   σε     ξεχωριστό  φάκελο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου