Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

                                                          ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ


Στη χτεσινή  συνεδρίασή του,  το Διοικητικό Συμβούλίο της Εταιρείας Λογοτεχνών  Ν. Δ. Ελλάδος   μετά από εισήγηση του προέδρου της Λεωνίδα Μαργαρίτη    ανακήρυξε με  παμψηφεί απόφασή του  σε τακτικό μέλος  και ενέγραφε  στο μητρώο μελών της  τον Ιδιοκτήτη - Διευθυντή της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Θεόδωρο Λουλούδη  για το σημαντικό συγγραφικό έργο του και κυρίως τους δύο τόμους ,  «Αχαϊκή Ορθόδοξη βιβλιογραφία» έκδοση της Ι. Μ. Πατρών και   «ΑΧΑΪΑ: Οικιστές, Οικισμοί Αυτοδιοίκηση» έκδοση της  Νομαρχίας Αχαΐας,  και για το πλήθος άλλων εργασιών, άρθρων και μελετών του  σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες  πάνω σε  ζητήματα της κοινωνίας και της πληροφόρησης.
 Πέραν τούτου το Δ.Σ. έκανε δεκτές με παμψηφεί απόφασή του και κατάταξε  στο μητρώο των  τακτικών  μελών του για το μέχρι σήμερα  συνολικό έργο  καθενός,  τους παρακάτω λογοτέχνες:
Την ποιήτρια  Γαλάτεια Βέρρα καθηγήτρια  Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοικο Πατρών.
Την ποιήτρια και Θεατρική συγγραφέα, Αθηνά Καλλιμάνη, Καθηγήτρια στο 8ο Γυμνάσιο Πάτρας, απόφοιτο του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοικο Πατρών και
Τον ποιητή Γιώργο Μαργαρίτη, τελειόφοιτο  Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καμερίνο και φοιτητή του Ε.Α.Π. (Τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου